Kertapesut

Kiilto

29,90€

klo 22-06: 24,90€

Kausi

19,90€

klo 22-06: 16,90€

Perus

15,90€

klo 22-06: 11,90€

Harjaton

15,90€

klo 22-06: 11,90€

Tehoharjaton

29,90€

klo 22-06: 24,90€

Huom! Hinnat voivat vaihdella pesulakohtaisesti. Voit tarkistaa voimassa olevan hinnan pesulan omalta sivulta.

Sarjapesut

Sarjapesukortilla pesuun ajaminen käy nopeasti. Sarjakortille voit valita haluamasi pesuohjelman ja joko viisi, 10, 50, 100 tai 200 pesua. Sama kortti käy sekä Kouvolan, Kotkan, Klaukkalan tai Nokian pesuloissamme. Tässä hinnoittelu sarjakorteistamme:

KIILTOPESU

KAUSIPESU

PERUSPESU

HARJATON PESU

TEHOHARJATON

Tilaa sarjakortti kotiin

* Annan Suomen Pesukone Oy:lle luvan rekisteriselosteessa kuvailtuun henkilötietojen käsittelyyn.

* Annan Suomen Pesukone Oy:lle luvan lähettää minulle markkinointiviestejä yhtiön tuotteista ja palveluista.

Maksutavat

Kertapesut voi maksaa kätevästi maksutolpalla

HUOM! Salon pesulassa maksupääte on hieman erilainen, mutta ostotapahtuma on kuitenkin hyvin samanlainen.

Maksuvälineinä käyvät:

Maksupäätteellä maksaminen

Verkkokaupasta ostaminen

Huom! Lahden tai Salon pesulaan ei voi ostaa pesuja verkkokaupasta tai aktivoida pesua viivakoodilla.

Viivakoodilla maksaminen

Meillä voi suorittaa maksun myös tulostetulla tai puhelimessa olevalla viivakoodilla.

Jos sinulla on pesemiseen oikeuttava viivakoodi puhelimessasi tai fyysisenä korttina toimi seuraavasti:

Työnnä viivakoodi maksutolpan oikeassa alareunassa olevan punaisella valolla merkityn aukon sisälle viivakoodi ylöspäin. Ovet avautuvat ja jatka pesuun.

Jäsenkortilla kirjautuminen pesuun

Pesuoikeutesi on voimassa saatuasi jäsenkortin.

Huolehdithan, että rekisterikilpesi on puhdas.
Aja lukijalaitteen luokse ja näytä jäsenkorttisi lukijaan.
Rekisterintunnistus lukee automaattisesti autosi tiedot.
Ovi avautuu ja ajat normaalisti pesuun.

Jos olet jäsen, niin kamera lukee rekisterikilven ajaessasi paikalle.

Rekisterintunnistuskamera (kuva) lukee auton rekisterikilven ajettaessa pesupaikalle. On hyvä tarkistaa, että kilpi on puhdas ja luettavissa. RFID-kortilla vahvistetaan vielä pesuoikeus ja -ohjelma. 

Paikalle kannattaa ajaa rauhallisesti ja kohdistaa auto kameraan. Tällä varmistaa tunnistuksen onnistumisen parhaiten. Klaukkalssa ja Kotkassa kamera sijaitsee ovien oikealla puolella ja Kouvolassa vasemmalla puolella. Nokialla kamera sijaitsee molemmin puolin. 

Laskutuslisä paperilaskuista

Haluamme kannustaa asiakkaitamme siirtymään vähitellen vastaanottamaan laskumme sähköisesti. Tämän vuoksi otamme käyttöön kirjeitse lähetettäviin paperilaskuihin 3,00 euron laskutuslisän 1.7.2021 lähtien. Maksuttomana vaihtoehtona tarjoamme edelleen kuluttaja-asiakkaillemme e-laskua ja yritysasiakkaillemme verkkolaskua.

Jatkossakin kuitenkin ensimmäinen paperilasku lähetetään ilman laskutuslisää, koska kuluttajan e-laskun tilaaminen edellyttää tietoja, jotka löytyvät laskulta.

Mikäli olet kuluttaja-asiakkaamme, suosittelemme tilaamaan e-laskun verkkopankistanne laskuttajan nimellä Suomen Pesukone Oy autopesu.net. Tilaamisessa tarvittavat tiedot: asiakasnumero ja viimeisen laskun viitenumero löytyvät uusimmalta laskultanne.

Mikäli olette yritysasiakkaamme, voimme lähettää Teille laskut tulevaisuudessa myös verkkolaskuna niin halutessanne. Ilmoittakaa verkkolaskutustietonne asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@autopesu.net.

Pesuohjeet

Pesuohjeet löytyvät myös jokaisen pesulamme pihalta. Pesukoneemme ovat leveitä ja niihin on helppo ajaa. Pesuohjeiden noudattaminen on tärkeää pesujen sujuvuuden ja hyvän pesutuloksen takaamiseksi. Käytämme kaikissa pesuloissamme Tammermatic Oy:n pesukoneita.

Pesuloiden mitat (auton maksimimitat)

leveys: 2,70m, pituus: 8,00m ja korkeus: 3,20m

leveys: 2,70m, pituus: 8,00m ja korkeus: 3,20m

leveys: 2,55m, pituus: 6,85m ja korkeus: 2,85m

leveys: 2,50m, pituus: 7,00m ja korkeus: 2,60m

leveys: 2,70m, pituus: 8,00m ja korkeus: 2,80m

leveys: 2,40m, pituus: 7,50m ja korkeus: 2,65m

leveys: 2,50m, pituus: 7,85m ja korkeus: 2,85m

leveys: 2,70m, pituus: 8,00m ja korkeus: 3,20m

Toimi pesulassa seuraavasti:

Mikäli pesu keskeytyy, toimi seuraavasti:

Yleiset ohjeet

Mahdolliset vahingot pesutapahtuman aikana

Lisätietoja:

Usein kysytyt kysmykset:

Autopesujäsenyys tarkoittaa sitä, että kiinteällä kuukausimaksulla voi pestä yhtä autoa 0 – 7 kertaa kuukauden aikana. Jäsenyyssopimus on aluksi 12 kk määräaikainen ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla. 

Tämä ei ole mahdollista.  autopesujäsenyys on autokohtainen, joten voitte ottaa molemmille autoille oman jäsenyyden. Toisen auton hinta on hieman edullisempi. 

Esimerkki: Jos talouden molemmilla autoilla on 24/7 -jäsenyys, niin 1. auton hinta on 24,90 eur/kk ja 2. auton hinta 19,90 eur/kk.

Voitte lähettää meille jäsenyyshakemuksen Jäsenyys-sivulta. Kun olette lähettäneet meille hakemuken, olemme teihin yhteydessä muutaman vuorokauden kuluessa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Jäsenyyden voi tilata myös soittamalla asiakaspalveluumme. 

Kyllä, voit vaihtaa autoa. Sinun tulee ilmoittaa uuden auton tiedot: merkki, malli ja rekisterinumero asiakaspalveluumme. Teemme muutoksen järjestelmäämme ja voit jatkaa pesuja samalla RFID-kortilla kuin ennenkin. 

Tämä riippuu jäsenyystasosta. 24/7 sekä Yö -jäsenyydessä ohjelman voi vaihtaa harjallisen Peruspesun tai Harjattoman pesun välillä. 

VIP-jäsenyydessä voi tehdä vaihdon Kiiltopesun ja Tehoharjattoman välillä. 

Jos haluat vaihtaa pesuohjelman, niin voit ilmoittaaa siitä asiakaspalveluumme. Teemme muutoksen järjestelmäämme.

Jäsenyyssopimus on meillä aluksi 12 kk määräaikainen ja se jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla.

Määräaikainen sopimus voidaan purkaa tapauskohtaisesti, jos pesulan käytölle on tullut ylivoimainen este ja tämä voidaan perustellusti esittää. Tarkemmat jäsenyysehtomme löydät täältä

Ensisijaisesti Sinun kannattaa soittaa asiakaspalveluumme: 040 1257 104.

Useimmiten ongelma voi ratketa myös seuraavasti:

  1. näytät RFID-korttia uudestaan lukijaan
  2. tarkistat, että rekisterikilpi on puhdas ja ajat auton uudestaan paikalle ja näytät tämän jälkeen RFID-korttia lukijaan. 

Useimmiten sisäänajo-ongelma johtuu siitä, että jäsenasiakkaalla kamera ei ole tunnistanut rekisterikilpeä. Lisäksi kortin asetuksissa voi olla virhe ja tämän voi korjata vain asiakaspalvelumme. 

Itse RFID-kortti hajoaa harvoin, mutta sekin on mahdollista. Tällöin lähetämme uuden kortin tilalle. 

Tällöin Sinun tulee ilmoittaa katoamisesta asiakaspalveluumme. Voimme lähettää tilalle uuden kortin. 

Puh. 040 1257 104

sposti. asiakaspalvelu@autopesu.net

Kyllä, pääsääntöisesti jäsennystason muutos voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaan. 

Mikäli haluat vaihtaa tasoa, niin Sinun kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

RFID-kortti on kulkukortti, jolla voi tunnistautua pesuun ajaessa sekä käynnistää pesuloidemme yhteydessä olevan imurin.

RFID-korttia tulee näyttää RFID-lukijaan. Lukijassa olevia numeroita ei tarvitse painaa. Kun kortti on tunnistettu lukija antaa äänimerkin. 

RFID-teknologiasta voi lukea lisää vaikka wikipediasta.

Kyllä. Meillä on käytössä pesukoneessa yhden pesun puskuri, joten kun edellisen auton pesu on ollut hetken käynnissä, niin voit maksaa oman pesun tai näyttää RFID-korttia lukijaan. 

Muista kuitenkin odottaa rauhassa, että edellisen auton pesu on jo ollut hetken käynnissä ja sen pesuvaraus on ehtinyt poistua puskurista. 

Kannattaa pysyä rauhallisena ja odottaa hetki. Autosta ei saa poistua. 

Jos pesu ei käynnisty uudestaan minuutin kuluessa, niin silloin tulee soittaa pesulan seinällä olevaan/oleviin päivystysnumeroihin avun saamiseksi. 

Yleensä huomaamme pesuongelman ja yritämme olla myös asiakkaaseen yhteydesää ja neuvoa kuinka toimia. 

Hätätilanteessa (sairaskohtaus tmv.) tulee soittaa hätänumeroon 112

Pesulan seinällä on napit joista saa avattua ulko-ovet. Tätä nappia voi käyttää, mikäli tilanne sitä vaatii ja pikainen poistuminen pesulasta on välttämätöntä esim. hälytystehtävän vuoksi. Tällöin tulee kuitenkin aina ilmoittaa meille kyseisestä toimesta, jotta saamme taas pesukoneen toimimaan normaalisti. 

Yritystilipalvelu on nimensä mukaan ensisijaisesti yrityksille tarjottu palveluvaihtoehto, jossa toteutuneet pesut laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuskohtaisesti. Näin esimerkiksi yritys, jolla on kymmenen autoa saa kätevästi yhdelle laskulle kaikkien autojen pesut. 

Meiltä kannattaa pyytää tarjousta ja olemme yrityksiin myös itse yhteyksissä tarjouksen tiimoilta.

Kyllä. Meillä on käytössä kaikissa pesuloissa samat maksujärjestelmät ja sama RFID-kortti tai viivakoodi toimii kaikissa pesuloissa.

Meillä on jäsenyyksissä käytössä 30 vuorokauden laskutusjakso. Näin ollen, jos kuukaudessa on 31 päivää, näyttää laskutusjakso esimerkiksi tältä: 22.3.2021 – 20.4.2021.

12 kk = 360 vrk

Pesukoneelle tehdään normaali huolto noin kerran kuukaudessa (kesto muutama tunti). Lisäksi pesula pestään noin kerran viikossa (tunti).

Koneeseen voi tulla myös yllättäviä vikatilanteita jotka vaativat huoltotoimia tarpeen mukaan.