Maksutavat

Meillä voit maksaa helposti paikan päällä maksutolpassa kertapesuja! Maksuvälineinä käyvät:

Pankkikortti, VISA- ja VISA Electron, Master Card. Voit käyttää myös maksukortin lähimaksua tai mobiililaitteen lähimaksua.
Korttimaksut suoritetaan maksutolpalla. Maksun voit suorittaa jo edellisen auton pesuohjelman aikana.

Maksupäätteellä maksaminen

Verkkokaupasta ostaminen

Voit ostaa nyt pesuja ennakkoon myös autopesupaikat.fi -verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit ostaa haluamasi määrän kertapesuja tai viiden pesun sarjakortin alennetulla hinnalla. Pesujen viivakoodit toimitetaan sekä puhelimeesi tekstiviestinä että sähköpostitse. Saat ostokuitin myös sähköpostiisi.

Viivakoodilla maksaminen

Jos sinulla on pesemiseen oikeuttava viivakoodi puhelimessasi tai fyysisenä korttina toimi seuraavasti:

Työnnä viivakoodi maksutolpan oikeassa alareunassa olevan punaisella valolla merkityn aukon sisälle viivakoodi ylöspäin. Ovet avautuvat ja jatka pesuun.

Meillä voi suorittaa maksun myös tulostetulla tai puhelimessa olevalla viivakoodilla.

Jäsenyys

Jäsenasiakkaana voit tunnistautua RFID-kortilla lukijaan.

Pesuoikeutesi on voimassa saatuasi jäsenkortin.

Huolehdithan, että rekisterikilpesi on puhdas.
Aja lukijalaitteen luokse ja näytä jäsenkorttisi lukijaan.
Rekisterintunnistus lukee automaattisesti autosi tiedot.
Ovi avautuu ja ajat normaalisti pesuun.

Jos olet jäsen, niin kamera lukee rekisterikilven ajaessasi paikalle.

Rekisterintunnistuskamera (kuva) lukee auton rekisterikilven ajettaessa pesupaikalle. On hyvä tarkistaa, että kilpi on puhdas ja luettavissa. RFID-kortilla vahvistetaan vielä pesuoikeus ja -ohjelma. 

Paikalle kannattaa ajaa rauhallisesti ja kohdistaa auto kameraan. Tällä varmistaa tunnistuksen onnistumisen parhaiten. Klaukkalssa ja Kotkassa kamera sijaitsee ovien oikealla puolella ja Kouvolassa vasemmalla puolella.

Laskutuslisä paperilaskuista

Haluamme kannustaa asiakkaitamme siirtymään vähitellen vastaanottamaan laskumme sähköisesti. Tämän vuoksi otamme käyttöön kirjeitse lähetettäviin paperilaskuihin 3,00 euron laskutuslisän 1.7.2021 lähtien. Maksuttomana vaihtoehtona tarjoamme edelleen kuluttaja-asiakkaillemme e-laskua ja yritysasiakkaillemme verkkolaskua.

Jatkossakin kuitenkin ensimmäinen paperilasku lähetetään ilman laskutuslisää, koska kuluttajan e-laskun tilaaminen edellyttää tietoja, jotka löytyvät laskulta.

Mikäli olet kuluttaja-asiakkaamme, suosittelemme tilaamaan e-laskun verkkopankistanne laskuttajan nimellä Suomen Pesukone Oy autopesu.net. Tilaamisessa tarvittavat tiedot: asiakasnumero ja viimeisen laskun viitenumero löytyvät uusimmalta laskultanne.

Mikäli olette yritysasiakkaamme, voimme lähettää Teille laskut tulevaisuudessa myös verkkolaskuna niin halutessanne. Ilmoittakaa verkkolaskutustietonne asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@autopesu.net.